Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Kevin névnap, eredete és jelentése
56%Népszerűség
Olvasói értékelés: (45 Szavazások)
56%

A Kevin öt hangból álló, anyakönyvezhető férfi név

Kevin névnapja

Június 3.

Kevin név jelentése és eredete

Kelta, ír eredetű férfi keresztnév. Szent Kevin Dublin védőszentje. Nálunk a 90-es évektől növekvő népszerűségű név. A nagysikerű Reszkessetek betörők filmek után egyre több Kevint anyakönyveztek (a filmben szereplő 8 éves kisfiút is így hívják).
Jelentése: “kellemes, jó szülés, vagy kedvesnek, jónak született”.

Kevin becézett formái

Becenevei: Kev, Kevinke, Keve

Kevin név jellemzése és elemzése

A Kevinek általában valamilyen különleges erővel bírnak, mellyel hatással vannak más emberekre is. Remek intuíciós képességük lehetővé teszik számukra, hogy már előre megérezzenek dolgokat és könnyedén bele tudják magukat élni mások helyzetébe. Olyan, mintha belelátnának a másikba, könnyedén felszínre tudják hozni mások tudatalattijában rejtőző érzelmeit.

Kőkemény akarattal rendelkeznek, szinte képesek lennének hipnotizálni is bárkit. Bizonyos szintig természetfeletti erővel is rendelkeznek, de erről általában nem tudnak, nincsenek tisztában a képességeikkel éppen ezért nem is használják ki az önmagukban rejlő lehetőségeket maximálisan.

Híres Kevin keresztnevűek

Kevin Spacey, amerikai színész

Kevin Costner, színész producer

Kevin Bacon, amerikai színész, zenész

Kevin név gyakorisága és statisztikái

Az alábbi grafikonon azt láthatod, hogy hány magyarországi személynek az utóneve Kevin. Illetve látható az is, hogy az elmúlt 15 évben hogyan változott a név gyakorisága évről-évre. A számok abszolút számok, tehát ennyi ember viselte az Kevin nevet.

A(z) Kevin név jelenleg a 75. legnépszerűbb férfinév Magyarországon. Összehasonlításképpen, míg a legnépszerűbb magyar férfinevet jelenleg 286167 férfi viseli, addig a Kevin néven 2018-ban 8575 embert szólítanak.

Kevin név népszerűsége

Az alábbi grafikonon azt láthatod, hogy hány magyarországi újszülött kapta a Kevin utónevet az adott évben. Ez mutatja az adott név népszerűségét.

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.